Goudse Expat Pakket

Goudse Expat Pakket

De expat verzekering is een zeer flexibele doorlopende verzekering op maat gemaakt voor Nederlanders die voor langere tijd in het buitenland wonen en werken. Het is mogelijk om de polis zowel zelfstandig als collectief (korting voor grotere aantallen verzekerden) voor uw bedrijf af te sluiten. 

U bepaalt u helemaal zelf waaruit uw Expat Pakket bestaat. U verzekert dus alleen wat u echt nodig heeft. U kunt kiezen uit de volgende onderdelen.
 
S.O.S.-Hulpverlening
 
Uw Expat Pakket geeft u direct toegang tot de hulpverleningsorganisatie Gouda Assistance. De coördinatoren spreken meerdere talen en staan samen met artsen en ondersteunend personeel 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Zij helpen u bij alle noodsituaties in het buitenland en ook met informatie voordat u op reis gaat. S.O.S.-Hulpverlening is verplicht als u het onderdeel Ziektekosten meeverzekert.
 
Ziektekosten
 
U bent ongetwijfeld verzekerd voor ziektekosten, maar voor het buitenland geldt vaak een beperkte dekking. Veel zaken die hier standaard geregeld zijn, zijn in het buitenland helemaal niet zo vanzelfsprekend. De ziektekostendekking van het Expat Pakket zorgt ervoor dat ook al die extra kosten goed verzekerd zijn. Bovendien is de ziektekostendekking ook geldig tijdens vakanties in Nederland én reizen in andere landen.
 
Arbeidsongeschiktheid
 
In Nederland kunt u bij arbeidsongeschiktheid aanspraak maken op de sociale zekerheid. In het buitenland bent u echter vaak aangewezen op een lokale uitkering of heeft u zelfs helemaal geen recht op een uitkering. Door uw Expat Pakket uit te breiden met arbeidsongeschiktheidsdekking bent u toch verzekerd van voldoende inkomen.
 
Meer mogelijkheden
 
U kunt uw Expat Pakket verder uitbreiden met: 
Reisbagage
Rechtsbijstand
Inboedel van uw huis in het buitenland
Ongevallen
Aansprakelijkheid
Tandartsdekking
 
Waarom het Goudse Expat Pakket?
 
Een pakket met Nederlandse voorwaarden. 
Afgesteld op de situatie en wensen van Nederlanders.
Vertrouwde Nederlandse maatschappij met jarenlange ervaring. 
Andere voordelen zijn: snelle schade afhandeling, 24 uur per dag hulplijn, 3 dekkingsmogelijkheden, bevalling in Nederland mogelijk, ziekenhuisopname in Nederland bij langdurige ziekte mogelijk en een doorlopende dekking bij verhuizing naar een ander land. 

.
.
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.