.
.

OHRA

OHRA is samen met ABN AMRO verzekeringen onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Al sinds 1807 zijn zij een vertrouwde partner in verzekeren, vermogensbeheer en bancaire producten. 

De OHRA Permanente Reisverzekering bestaat uit verschillende modules. Naast het basispakket met daarin standaard werelddekking kiest u gewoon de modules  die u belangrijk vindt. Zo maakt u uw doorlopende reisverzekering op maat en bepaalt u zelf de dekking en premie. In het basispakket van onze doorlopende reisverzekering zijn o.a. de volgende modules standaard meeverzekerd: 

-Module Bagage: Schade aan uw bagage en logiesverblijven.
 
 -Module Persoonlijke hulpverlening: Altijd en overal persoonlijke hulpverlening met de OHRA Hulpdienst. 
 
-Module Aansprakelijkheid: U bent met deze module verzekerd voor schade aan logiesverblijven en aan de inventaris daarvan. 

Daarnaast kunt u kiezen uit de aanvullende modules van de OHRA Reisverzekering, zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en u slechts verzekert wat u belangrijk vindt. De aanvullende modules zijn: 

  • Ongevallen
  • Geneeskundige kosten
  • Geld en Cheques
  • Hulpverlening motorrijtuig
  • Annulering
  • Zakenreis

.
.
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.