Maak het leven in het buitenland gemakkelijker met Expatwijzer, de vergelijkingswebsite voor expats over de hele wereld.
Privacy Policy 

De oprichters en medewerkers van ExpatWijzer nemen uw privacy zeer serieus. Ongeacht het doel waarvoor het wordt ingediend, is het Interexpat Pte Ltd's beleid om alle persoonlijke informatie als vertrouwelijk te beschouwen. Uw privacy is onze top zorg. 
De Privacy Policy heeft betrekking op onze behandeling van persoonlijk identificeerbare informatie die wij verzamelen wanneer u op de ExpatWijzer.com site komt en wanneer u onze diensten gebruikt. Dit beleid is niet van toepassing op de praktijken van bedrijven die wij niet bezitten of controleren, of om mensen die we niet in dienst hebben of beheren. 

Verzamelen en gebruik van informatie door ExpatWijzer 
 
Wij verzamelen persoonlijk identificeerbare informatie wanneer u een bezoek brengt aan ExpatWijzer pagina's, wanneer u uw contactgegevens geeft, wanneer u bepaalde formulieren op onze website invult, wanneer u vraagt voor via e-mail nieuwsbrieven of andere aanbiedingen en promoties te ontvangen, of wanneer u ervoor kiest om ons te contacteren voor welke reden dan ook. 

Wij registreren ook automatisch ontvangen informatie op onze server; logs van uw browser met inbegrip van uw IP-adres, informatie van de ExpatWijzer cookie en de door u opgevraagde pagina’s. We gebruiken deze informatie voor drie algemene doeleinden: de reclame en content die je te zien krijgt te personaliseren, om aan uw verzoeken voor bepaalde producten en diensten te voldoen, en u te contacteren over de specials en nieuwe producten. 

Uitwisseling van informatie en openbaarmaking door ExpatWijzer 
 
We zullen nooit uw persoonlijke informatie aan iemand verkopen of verhuren. Wij zullen persoonlijk identificeerbare informatie over u doorsturen naar andere bedrijven of personen wanneer: 

Wij uw hebben toestemming om de informatie te delen; 
We u informatie moeten geven over het product of de dienst die u hebt aangevraagd; 
We informatie moeten sturen naar bedrijven die werken in opdracht van ons om een product of dienst aan u te leveren. (Tenzij we het u anders vertellen, hebben deze bedrijven het recht niet om de persoonlijk identificeerbare informatie die wij verstrekken te gebruiken voor meer dan wat nodig is om ons te helpen.); 
We reageren op dagvaardingen, gerechtelijke bevelen of juridische procedures, of 
Wij vinden dat uw acties op onze websites de ExpatWijzer Gebruiksvoorwaarden, of een van onze richtlijnen voor het gebruik voor specifieke producten of diensten, schenden. 

Wijzigingen in deze Privacy Policy 
 
Wij kunnen dit beleid van tijd tot tijd. Als we wezenlijke veranderingen aanbrengen in de manier waarop wij uw persoonlijke informatie zullen wij u op de hoogte door het plaatsen van een bericht op deze site. U gaat ermee akkoord dat deze posting over voldoende en adequate kennisgeving vormen voor je van de veranderingen. U stemt ermee in dat uw voortgezet gebruik van onze producten of diensten na een dergelijke wijziging zal uw acceptatie van vormen en de overeenkomst gebonden te zijn door het gewijzigde beleid. 

Vragen of suggesties 
 
Als u vragen of suggesties heft, email ons op contact@ExpatWijzer.com 

.
.
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.