BNP Paribas Personal Investor

BNP Paribas is opgericht in 2000 na een fusie tussen BNP (1976) en Paribas. Deze laatste bank, het voormalige Banque de Paris et des Pays-Bas (1863), heeft haar wortels deels in Amsterdam. Bijna 150 jaar later staan onze 1.500 medewerkers in Nederland en ruim 200.000 wereldwijd u in al uw financiele behoeften terzijde, op zowel zakelijk als particulier vlak. Dankzij een wereldwijd netwerk in ruim tachtig landen en een sterke positie op de verschillende financiële markten kan BNP Paribas de Nederlandse markt een uitgebreide expertise bieden.

BNP Paribas behoort volgens Standard & Poor's* tot de zes meest solide banken wereldwijd en is de eerste depositobank van de eurozone. De groep telt meer dan 200.000 medewerkers in ruim 80 landen, onder wie 160.000 in Europa. BNP Paribas is een leidende Europese financiële dienstverlener van wereldformaat met sleutelposities in drie grote kernactiviteiten: Retail Banking, Investment Solutions en Corporate & Investment Banking.

Sterke internationale positie

De groep BNP Paribas beschikt over een sterke internationale aanwezigheid. Zijn belangrijkste doelstelling bestaat erin om zijn cliënten te laten genieten van de voordelen van een echt wereldwijde structuur, rekening houdend met de lokale specificiteit van elk land waarin hij gevestigd is.

Particuliere diensten
Via zijn dochterondernemingen bestaat het aanbod van BNP Paribas voor de particuliere klanten uit :

 • een breed assortiment producten en diensten via zijn netwerk van bankkantoren – van het beheer van zichtrekeningen tot de meest complexe financiële producten;
 • vermogensbeheer;
 • persoonlijke leningen (consumentenkrediet, woonkrediet, kredietenconsolidatie)
 • online spaarrekeningen en trading

Spaarproducten
De Online Spaarrekening Premium is een internetspaarrekening van BNP Paribas. De belangrijkste troef van de Online Spaarrekening Premium is de hogere getrouwheidspremie voor bedragen die 12 maanden ingelegd blijven. Uw rekening beheren, verrichtingen uitvoeren, … U regelt het allemaal waar en wanneer het u uitkomt, via internetbankieren of in een BNP Paribas kantoor. De Online Spaarrekening Premium is bestemd voor natuurlijke personen en geeft een hogere rentevergoeding vanaf 12.500 euro. De voordelen zijn:

 • Een hogere rentevergoeding vanaf een minimuminlage van 12.500 EUR
 • Flexibiliteit: De klant kan van elke computer die toegang heeft tot het internetbankieren of een BNP Paribas  kantoor, zijn tegoeden beheren.
 • Toegankelijk: 24u
 • En dezelfde voordelen als de gewone spaarrekening:
  • kapitaalvast;
  • fiscaal voordelig;
  • hoge liquiditeit;

De rentevergoeding bestaat uit: 

 •  
  • een basisrente, die dag na dag wordt berekend. De basisrente is niet gewaarborgd en kan fluctueren in functie van veranderingen in de marktomstandigheden.
  • een getrouwheidspremie. Deze wordt berekend op elke storting die 12 opeenvolgende maanden onafgebroken op de rekening blijft ingelegd. De getrouwheidspremie is gegarandeerd over de verwervingsperiode.


Rankings 2010:

# 1 best private bank in France and Luxembourg (Euromoney)

·        #6 best private bank wereldwijd (Euromoney)

·        # 1 private bank binnen de Eurozone (in termen van Asset under Management 

Nos Solutions

.
.
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.