Bank of Scotland

Bank of Scotland

Bank of Scotland (niet te verwarren met Royal Bank of Scotland (RBS)) is sinds 1999 als hypotheekverstrekker op de Nederlandse markt actief. Vanaf 2010 biedt de bank ook spaarproducten aan. Bank of Scotland maakt deel uit van Lloyds Banking Group. 

Bank of Scotland Nederland onderscheidt zich van andere banken door vanuit een vernieuwend business model en een eigenzinnige visie de markt te bedienen. Kenmerkende bedrijfseigenschappen zijn de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de resultaatgerichtheid en het constante streven naar 'customer excellence'. Op het gebied van hypotheken is Bank of Scotland in Nederland sinds de start in 1999 uitgegroeid tot een middelgrote geldverstrekker met een uitstaand hypotheekvermogen van ruim € 8 miljard. 

Voordelen Bank of Scotland Internet Spaarrekening

U wilt sparen voor later tegen een hoge rente? Dan bent u bij Bank of Scotland aan het juiste adres. Onze Internet Spaarrekening is veilig en u ontvangt altijd een aantrekkelijke spaarrente.

Wij bieden u daarnaast een aantal aantrekkelijke voorwaarden. Er is geen minimumstorting vereist waardoor u vanaf de allereerste euro profiteert van onze aantrekkelijke rente. Daarnaast heeft u 24 uur per dag toegang en is het gebruik van de Internet Spaarrekening gratis.
  
  • en aantrekkelijke, hoge jaarlijkse rente.
  • Nu € 20,- spaartegoed gratis
  • Geen minimumstorting vereist. Vanaf de allereerste euro profiteert u van onze aantrekkelijke rente.
  • Het rentetarief is op alle stortingen en uw volledige saldo van toepassing, ongeacht de hoogte.
  • U kunt altijd bij uw geld, zonder beperkingen en zonder op uw rente te worden gekort.
  • Geef uw opdrachten, bekijk uw rekeningtransacties en rekeningafschriften op uw persoonlijke pagina's voor internetbankieren.
  • Garantie: Bank of Scotland valt volledig onder het Britse depositogarantiestelsel.
  • Strenge technische beveiliging. Het gebruik van wachtwoorden, veiligheidsvragen en mTANs garandeert een optimale bescherming van uw spaargeld.
  • Geen kosten voor het reguliere gebruik van uw Internet Spaarrekening. Alleen aan niet-standaard diensten, zoals het verstrekken van een afschrift op papier, zijn kosten verbonden.

.
.
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.