AEGON

AEGON Nederland is de Nederlandse werkmaatschappij van de beursgenoteerde AEGON N.V. Sinds 1983, toen AGO en Ennia fuseerden tot AEGON, heeft AEGON Nederland in de particuliere en zakelijke markt een toonaangevende positie opgebouwd. Door spectaculaire acquisities, onder meer van Scottish Equitable en Royal Guardian in Groot-Brittannië en van Providian en Transamerica in de Verenigde Staten, heeft AEGON de afgelopen jaren internationaal sterk aan kracht en betekenis gewonnen. Behalve in Nederland is de AEGON Group nu actief in Noord-Amerika (Verenigde Staten en Canada), Europa (Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje en Hongarije) en het Verre Oosten (Taiwan, China en India).
 
Sparen voor verschillende doelen op één online spaarrekening
 
Online sparen met een hoge rente, dat is AEGON Eigen stijl Sparen in het kort. U spaart overzichtelijk voor al uw spaardoelen tegelijk, want u kunt aparte spaarpotten aanmaken. Het mooiste van alles is dat u per spaarpot spaarafspraken kunt maken met AEGON, waarvoor u extra rente ontvangt. Met AEGON Eigen stijl Sparen kunt u ook sparen via automatische incasso. De basisrente van AEGON Eigen stijl Sparen is 2,0%. Door het maken van afspraken kunt u de rente per spaarpot laten groeien tot maar liefst 2,5%. Door instellen van opnamekosten is de rente maximaal 3,0%. De rente is variabel en kan dagelijks worden aangepast.
Met AEGON Eigen stijl Sparen spaart u overzichtelijk voor verschillende spaardoelen. Of het nu om een lange vakantie, een nieuwe auto, de studie van uw kinderen of een spaarpot voor ‘achter de hand’ gaat: met deze spaarrekening maakt u voor elk spaardoel een eigen spaarpot. U beheert de verschillende potten gemakkelijk via één internetspaarrekening. U kunt zelf uw doelsaldo en doeldatum per spaarpot instellen.

 
Uw AEGON Eigen stijl Sparen rekening heeft altijd een basisspaarpot. Maakt u geen andere spaarpotten aan, dan staat uw geld altijd in deze spaarpot. U ontvangt over uw geld in de basisspaarpot de basisrente. 
Wilt u extra spaarrente? Maak dan naast de basisspaarpot één of meerdere spaarpotten aan. Per spaarpot kunt u spaarafspraken maken met AEGON voor extra rente. Zo bepaalt u uw eigen stijl van sparen.
 
Waarom deze spaarrekening?
 
Eén spaarrekening voor al uw spaardoelen in verschillende spaarpotten. 
U bepaalt zelf met spaarafspraken de extra spaarrente. 
24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht. 
U kunt uw geld altijd opnemen.
 
Met deze spaarrekening kiest u voor:
 
Sparen met een hoge rente. 
Zelf de extra rente bepalen. 
Eén overzichtelijke spaarrekening in plaats van voor ieder doel een andere spaarrekening. 
Internetbankieren.  

.
.
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.