AAM Advisory

AAM Advisory Beleggingsfilosofie

De beleggingsfilosofie van AAM Advisory is dat asset allocation, of te wel verdeling van de beleggingsportefeuille, de belangrijkste factor is voor het totale rendement. De wereldwijde en individuele macro-economie op landenniveau (economische groei, toename van geldvoorraad, inflatie, werkeloosheid, rente, etc) bepalenop elk moment de relatieve aantrekkelijkheid van de verschillende activatypes. 

Aanvullend

  • Elke belegger heeft een maximum bedrag aan risico’s dat hij tolereert om rendement te verkrijgen bovenop het discontotarief – een ‘risico begroting’.
  • Wie streeft naar een hoger rendement, moet bereid zijn de prijs en het risico hiervoor te dragen.
  • De rol van de belegger/manager is het maximaliseren van het rendement binnen de zogenoemde ‘risico begroting’.
  • Voordat een risicovolle asset wordt toegevoegd aan een portefeuille, moeten de gevolgen ervan op de totale portefeuille volledig zijn begrepen.

Over AAM Advisory

AAM Advisory PteLtd is in Singapore opgericht door zes personen elk met een specialistische achtergrond op het gebied van financiële planning en het beheer van fondsen. Het bedrijf heeft inmiddels zo’n1.000 cliënten en meer dan 100 miljoen Singaporese Dollar onder zijn beheer.

AAM Advisory is gevestigd aan Robinson Road, in het hart van het Central Business District. AAM Advisory bestaat uit een team van zeer ervaren en MAS-gecertificeerde (Monetary Authority of Singapore) financiële adviseurs. Zij beschikken over een schat aan kennis, expertise en onderzoek. AAM Advisory biedt expats een complete financiële planning die zich richt op het realiseren van vermogensopbouw en behoudstrategieën. Bovendien heeft AAM Advisory een speciaal in-house team dat zich richt op het ontwikkelen van individuele portefeuilles waarbij de focus ligt op risicobeheer en het maximaliseren van potentiële rendementen. 

.
.
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.