Vaccinaties in Thailand

Bij een verblijf in Thailand zijn vaccinaties niet verplicht.
Als algemene regel geldt wel dat iemand een bewijs van inenting nodig is als iemand uit een Gele koortsgebied komt, zoals Afrika en Zuid-Amerika. Let er verder op dat standaardvaccinaties die beschermen tegen polio, DTP, mazelen, bof en rode hond werkend zijn.Ook moet er serieus rekening worden gehouden met de muggen die in Thailand voorkomen.

Japanse encefalitis
Een vaccin tegen de Japanse encefalitis wordt aanbevolen als u langer dan een maand verblijft op het Thaise platteland. Deze door muggen overdraagbare ziekte komt veelal voor in Noord-, Zuid- en Zuidoost-Azië en Papoea-Nieuw-Guinea.

Overige door muggen overdraagbare ziektes
Voor veel ziektes die door muggen worden verspreid als dengue en malaria bestaan geen vaccins. Wel bestaan er preventieve maatregelen, zoals het slikken van antimalariatabletten en het gebruik van insectenwerende middelen met de juiste sterkte deet. 

Laat u hierover – en over andere gezondheidsmaatregelen – informeren door een deskundige voordat u vertrekt. 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/12950694532g05m8_130571209438956800.jpg

Vind het juiste gemeubileerde appartement

Als u van plan bent om voor een korte termijn in het buitenland te verblijven voor bijvoorbeeld een project voor werk, een bedrijfstraining of langere vakantie (seizoenverhuur), dan kan een volledig ingericht appartement een goede keuze zijn. Ook als u nog geen zicht heeft op de toekomst of eerst goed rond wilt kijken voordat u een definitieve aankoopbeslissing neemt, doet u er goed aan eerst een appartement te huren.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/appartement-de-luxe_130571437562792100.jpg

Het kostenvoordeel van gemeubileerde appartementen

Gemeubileerde appartementen zijn erg populair in de zakenwereld, maar ook toeristen zien de voordelen van deze korte termijn accommodatie. Daarnaast zijn dit soort appartementen de oplossing voor expatgezinnen die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/appartement-01_130571466404006400.jpg

De voordelen van een gemeubileerd appartement

Of u nu om zakelijke reden of in uw vrije tijd reist, een gemeubileerd appartement biedt vele voordelen ten opzichte van een traditioneel hotel. Dit soort appartementen zijn zowel populair bij vakantiegangers als expats, omdat de faciliteiten en grotere ruimtes een thuisgevoel geven. Ook de flexibiliteit van de termijnvoorwaarden zijn aantrekkelijk voor beide groepen. Inmiddels is het vaak al mogelijk een appartement voor een aantal dagen te huren.

More info

Alarmnummers in Thailand

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Thailand.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.