Vaccinaties in Spanje

Voor een verblijf in Spanje zijn geen bijzondere vaccinaties nodig.
Let erop dat standaardvaccinaties die beschermen tegen polio, DTP, mazelen, bof en rode hond werkend zijn. Professionals werkzaam in de gezondheidzorg doen er verder goed aan zich te vaccineren tegen Hepatitis B. Op basis van uw persoonlijke medische situatie kunnen aanvullende maatregelen nodig zijn.

Win daarom tijdig voor vertrek advies over de actuele gezondheidssituatie bij een medische instantie in eigen land. Zorg er ook voor dat een goed dekkende ziektekostenverzekering is afgesloten om vervelende verrassingen te voorkomen.

Vergelijkbare items

Kosten van levensonderhoud in Canada

In het jaarverslag van de Verenigde Naties wordt Canada telkens weer genoemd als "één van de beste plekken om te wonen in de wereld". Aan huisvesting en energiekosten besteed men in Canada gemiddeld 35 tot 50 procent van het totale inkomen.

More info

Alarmnummers in Australië

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Australië.

More info

Allergieën in Australië

Australië heeft een aantal veel voorkomende allergieën die meestal worden veroorzaakt door ofwel de stuifmeel van planten ofwel door steken van de jumper mier

More info

Het krijgen van een baby in Australië

Australië heeft een uitstekende reputatie op het gebied van medische zorg rondom zwangerschappen en bevallingen.

More info

Doktersbezoek in Australië

De Australische gezondheidszorg behoort tot de beste wereldwijd. Artsen zijn er in grote getalen wat zorgt voor een goede toegankelijkheid.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.