Vaccinaties in Frankrijk

Bescherming van de eigen gezondheid is geen optie, maar veelal een noodzaak bij expats. Zelfs in ontwikkelde landen als Frankrijk waar het gezondheidsrisico klein is, is preventie en informatie-inwinning vooraf aan te bevelen.
Vaccinaties in Frankrijk
 
Voor een verblijf in Frankrijk zijn geen bijzondere vaccinaties nodig. Let erop dat standaardvaccinaties die beschermen tegen polio, DTP, mazelen, bof en rode hond werkend zijn. Professionals werkzaam in de gezondheidzorg doen er verder goed aan zich te vaccineren tegen Hepatitis B. 

Wees er van bewust dat in het warme, droge seizoen in de meer landelijke gebieden teken actief kunnen zijn. Zij kunnen onder meer de ziekte van Lyme veroorzaken. Informeer vooraf hoe hier het beste tegen te beschermen. 

Sowieso is het raadzaam om ook bij een verblijf in een ontwikkeld land als Frankrijk tijdig voor vertrek advies in te winnen over de actuele gezondheidssituatie bij een medische instantie in eigen land. Zorg er ook voor dat een goed dekkende ziektekostenverzekering is afgesloten om nare verrassingen te voorkomen.

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.