Vaccinaties in Duitsland

Sterk ontwikkelde landen als Duitsland hebben een efficiënt gezondheidszorgsysteem. Desondanks blijven bepaalde gezondheidsrisico’s bestaan. Wees hiervan bewust en neem de juiste voorzorgsmaatregelen om de risico’s te minimaliseren.
Vaccinaties in Duitsland
In met name de meer landelijke gebieden zijn teken, verspreiders van de ziekte van Lyme, sterk vertegenwoordigd. Vooral mensen die zich zeer regelmatig in de natuur begeven, moeten de juiste maatregelen nemen, zoals het dragen van beschermende kleding.

Expats die zijn blootgesteld aan bloedtransfusie en professionals werkzaam in de gezondheidszorg worden geadviseerd zich te beschermen tegen Hepatitis B. Controleer verder of vaccinaties tegen (kinder)ziektes als waterpokken, mazelen, polio, bof en tetanus nog actueel zijn. Een HIV-test is nodig bij een verblijf langer dan zes maanden.

Neem ruim voor vertrek contact op met een medisch specialist om u te laten informeren over de dan geldende risico’s en bijbehorende voorzorgsmaatregelen.

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.