Vaccinaties in Australië

Voor Australië gelden er geen verplichte vaccinaties
Wel verdient bescherming tegen Hepatitis A de aanbeveling, net als vaccinaties tegen difterie en tetanus. Personen met een zwak immuunsysteem worden aangeraden een griepprik (NHMRC-vaccin) te nemen.

Naast vaccinaties is het goed om een aantal preventieve maatregelen in acht te nemen. De meeste gezondheidsrisico’s die er zijn, hebben betrekking op muggen. Voorkom muggenbeten en daarmee de kans op ziektes door onder meer beschermende kleding te dragen en insectenwerende middelen te gebruiken.

Daarnaast raadt de Australische overheid een goed uitgebalanceerd dieet aan met voldoende water om afvalstoffen het lichaam uit te spoelen.

Neem ruim voor vertrek contact met een medisch deskundige om u volledig te laten informeren over de gezondheidssituatie op dat moment.

Vergelijkbare items

Kosten van levensonderhoud in Canada

In het jaarverslag van de Verenigde Naties wordt Canada telkens weer genoemd als "één van de beste plekken om te wonen in de wereld". Aan huisvesting en energiekosten besteed men in Canada gemiddeld 35 tot 50 procent van het totale inkomen.

More info

Alarmnummers in Australië

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Australië.

More info

Allergieën in Australië

Australië heeft een aantal veel voorkomende allergieën die meestal worden veroorzaakt door ofwel de stuifmeel van planten ofwel door steken van de jumper mier

More info

Het krijgen van een baby in Australië

Australië heeft een uitstekende reputatie op het gebied van medische zorg rondom zwangerschappen en bevallingen.

More info

Doktersbezoek in Australië

De Australische gezondheidszorg behoort tot de beste wereldwijd. Artsen zijn er in grote getalen wat zorgt voor een goede toegankelijkheid.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.