Tandheelkundige zorg in Thailand

De Thaise tandheelkundige zorg is een van de beste van heel Azië en heeft wereldwijd een grote aantrekkingskracht.
Thaise tandartsen zijn uitstekend opgeleid, veelal geheel of gedeeltelijk in westerse landen, en lid van de DentalAssociation of Thailand. De allerbeste praktijken zijn in Bangkok te vinden.

Het merendeel van de tandartsen spreekt goed Engels. Daarnaast zijn er praktijken met een tolk die kan assisteren als patiënten een andere taal dan Engels spreken. Het scala aan diensten en behandelingen is zeer uitbreid. In principe zijn de mogelijkheden onbeperkt, van eenvoudige basisbehandelingen tot uitgebreide, cosmetische zorg. Buitenlandse patiënten ervaren vaak een betere zorg tegen lagere prijzen vergeleken met het eigen land.

Particuliere ziektekostenverzekeringen in Thailand als ook internationale zorgverzekeringen verschillen in tandheelkundige dekking. Bekijk deze verschillen goed alvorens een verzekering af te sluiten. 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/12950694532g05m8_130571209438956800.jpg

Vind het juiste gemeubileerde appartement

Als u van plan bent om voor een korte termijn in het buitenland te verblijven voor bijvoorbeeld een project voor werk, een bedrijfstraining of langere vakantie (seizoenverhuur), dan kan een volledig ingericht appartement een goede keuze zijn. Ook als u nog geen zicht heeft op de toekomst of eerst goed rond wilt kijken voordat u een definitieve aankoopbeslissing neemt, doet u er goed aan eerst een appartement te huren.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/appartement-de-luxe_130571437562792100.jpg

Het kostenvoordeel van gemeubileerde appartementen

Gemeubileerde appartementen zijn erg populair in de zakenwereld, maar ook toeristen zien de voordelen van deze korte termijn accommodatie. Daarnaast zijn dit soort appartementen de oplossing voor expatgezinnen die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/appartement-01_130571466404006400.jpg

De voordelen van een gemeubileerd appartement

Of u nu om zakelijke reden of in uw vrije tijd reist, een gemeubileerd appartement biedt vele voordelen ten opzichte van een traditioneel hotel. Dit soort appartementen zijn zowel populair bij vakantiegangers als expats, omdat de faciliteiten en grotere ruimtes een thuisgevoel geven. Ook de flexibiliteit van de termijnvoorwaarden zijn aantrekkelijk voor beide groepen. Inmiddels is het vaak al mogelijk een appartement voor een aantal dagen te huren.

More info

Alarmnummers in Thailand

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Thailand.

More info

Vaccinaties in Thailand

Bij een verblijf in Thailand zijn vaccinaties niet verplicht.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.