Tandheelkundige zorg in Spanje

Over de tandheelkundige zorg in Spanje hoeven expats zich geen zorgen te maken
Spanje biedt uitstekende tandheelkundige behandelingen die variëren van een basisbehandeling en tandextracties tot cosmetische tandheelkunde waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde technieken. Daar komt bij dat de tarieven zeer concurrerend zijn en tot de goedkoopste van Europa behoren.

In geval van spoedeisende tandheelkundige nood kan iedereen kosteloos terecht bij een openbaar ziekenhuis waar tandartsen aanwezig zijn die direct hulp bieden. Bij niet-spoedeisende gevallen, moet zelf voor de kosten worden betaald. Het vooraf afsluiten van een internationale zorgverzekering die ook tandartskosten vergoed, is daarom aan te raden.

Een expat zal vrijwel geen problemen ondervinden bij het verkrijgen van tandheelkundige zorg. De taal is wellicht de enige bottleneck die ervaren kan worden. De Gouden Gids als ook het internet hebben een overzicht van tandartsen die naast Spaans ook Engels spreken. 

Vergelijkbare items

Kosten van levensonderhoud in Canada

In het jaarverslag van de Verenigde Naties wordt Canada telkens weer genoemd als "één van de beste plekken om te wonen in de wereld". Aan huisvesting en energiekosten besteed men in Canada gemiddeld 35 tot 50 procent van het totale inkomen.

More info

Alarmnummers in Australië

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Australië.

More info

Allergieën in Australië

Australië heeft een aantal veel voorkomende allergieën die meestal worden veroorzaakt door ofwel de stuifmeel van planten ofwel door steken van de jumper mier

More info

Het krijgen van een baby in Australië

Australië heeft een uitstekende reputatie op het gebied van medische zorg rondom zwangerschappen en bevallingen.

More info

Doktersbezoek in Australië

De Australische gezondheidszorg behoort tot de beste wereldwijd. Artsen zijn er in grote getalen wat zorgt voor een goede toegankelijkheid.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.