Tandheelkundige zorg in Frankrijk

Net als de overige gezondheidszorg, is ook de tandheelkundige zorg in Frankrijk van uitstekende kwaliteit. Bijkomend voordeel is dat deze zorg betaalbaar is.
Tandheelkundige zorg in Frankrijk

Het land heeft de nieuwste faciliteiten, tandartsen zijn er goedopgeleid en zij maken gebruik van de meest geavanceerde technieken. Daar komt bij dat de behandelingskosten bescheiden blijven. Dit heeft te maken met de overheid die het grootste deel van de kosten, soms tot wel 70 procent, op zich neemt. Voor kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar zijn de tandartskosten zelfs gratis. Vullingen, extracties, behandeling van tandvleesaandoeningen en andere basisbehandelingen worden gedekt door de sociale zekerheid. Ondanks de rol van de overheid staat het de patiënten vrij om zelf een tandarts te kiezen.

Desondanks zijn er ook behandelingen die noch door de sociale zekerheid, noch door de particuliere ziektekostenverzekering volledig zijn gedekt. De kosten komen dan voor rekening van de patiënt. In dit soort gevallen bepalen tandartsen hun eigen tarieven. Rondvraag bij bekenden en een vergelijking van prijzen is dan zinvol. 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.