Tandheelkundige zorg in Australië

Expats in Australië kunnen volledig gebruik maken van de Medicare-dekking bij preventieve tandheelkundige controles en behandelingen.
Meer geavanceerde behandelingen, zoals tandheelkundige implantaten en cosmetische procedures, komen in eerste instantie voor eigen rekening. De overheid kan tegemoet komen in de kosten, dit is afhankelijk van de financiële situatie van de patiënt.

Dekking door een particuliere ziektekostenverzekering zal afhangen van de tandarts en of hij is verbonden aan het verzekeringsbedrijf. Daarnaast kunnen kosten ook vergoed worden door internationale verzekeringen. De exacte vergoeding zal onder meer afhangen van de conditie van het gebit en om welke behandeling het gaat. Over het algemeen genomen, zijn de kosten voor de tandheelkundige zorg in Australië niet goedkoop, maar de kwaliteit is wel altijd uitstekend.

De beste manier om een tandarts te vinden is via via, met behulp van de Gouden Gids of door websites als entalsearchengine.net.au en dentist.com.au te raadplegen. De AustralianDentalAssociation en de Australian Society of Orthodontists zijn twee organisaties die de Australische bevolking informeren over tandheelkundige zorg en het nemen van de juiste preventieve maatregelen.

Vergelijkbare items

Kosten van levensonderhoud in Canada

In het jaarverslag van de Verenigde Naties wordt Canada telkens weer genoemd als "één van de beste plekken om te wonen in de wereld". Aan huisvesting en energiekosten besteed men in Canada gemiddeld 35 tot 50 procent van het totale inkomen.

More info

Alarmnummers in Australië

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Australië.

More info

Allergieën in Australië

Australië heeft een aantal veel voorkomende allergieën die meestal worden veroorzaakt door ofwel de stuifmeel van planten ofwel door steken van de jumper mier

More info

Het krijgen van een baby in Australië

Australië heeft een uitstekende reputatie op het gebied van medische zorg rondom zwangerschappen en bevallingen.

More info

Doktersbezoek in Australië

De Australische gezondheidszorg behoort tot de beste wereldwijd. Artsen zijn er in grote getalen wat zorgt voor een goede toegankelijkheid.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.