Het krijgen van een baby in Hong Kong

Expatvrouwen kunnen zich gelukkig prijzen als zij tijdens hun zwangerschap gebruik kunnen maken van de zorg in Hong Kong. De ziekenhuizen zijn van wereldklasse en de faciliteiten en artsen behoren tot de beste van de wereld.Er zijn allerlei mogelijkheden en voor welke ook wordt gekozen, een zwangere vrouw zal altijd in goede handen zijn.
Het krijgen van een baby in Hong Kong
 
Op het moment dat een vrouw zwanger denkt te zijn, zal ze een afspraak maken met een verloskundige. Informatie hierover kan, naast rondvraag bij bekenden, online en met behulp van de Gouden Gids worden ingewonnen. Ook kan een aanvraag worden ingediend bij deObstetricalandGynecological Society of Hong Kong.

Kosten
 
De meeste vrouwen bevallen in een openbaar ziekenhuis. De zorg is hier kosteloos, al is het wel noodzakelijk op tijd een boeking te maken. Degene die niet in aanmerking hiervoor komen, kunnen terecht bij privéklinieken. De kosten hiervoor kunnen zeer uiteenlopen. Vooraf vergelijken loont. Ook is het verstandig de voorwaarden van de internationale ziektekostenverzekering erbij te pakken om bekend te zijn met de dekkingsvoorwaarden. Hong Kong staat bekend als het land met een van de beste gezondheidszorgsystemen ter wereld, maar ook een van de duurste.

Thuisbevalling
 
In Hong Kong is het ook mogelijk om met behulp van een vroedvrouw thuis te bevallen. Voorwaarde is wel dat de gezondheidssituatie van de vrouw en de baby in orde zijn. Vrouwen met een verhoogd gezondheidsrisico worden aangeraden in het ziekenhuis te bevallen.

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.