Het krijgen van een baby in Frankrijk

Aanstaande moeders in Frankrijk hebben geen reden zich zorgen te maken over de bevalling. Het land heeft immers een van de beste zorgstelsels van de wereld.De nieuwste faciliteiten in combinatie met goed opgeleide verloskundigen bieden uitstekende zorg voor, tijdens en na de bevalling.
Het krijgen van een baby in Frankrijk
Als de bevalling in Frankrijk gaat plaatsvinden, moet vooraf worden besloten of er gebruik wordt gemaakt van private of openbare voorzieningen. Dit is belangrijk, omdat niet alle verloskundigen in een openbaar ziekenhuis of in een ander ziekenhuis dan waaraan ze direct verbonden zijn, mogen werken. Kortom, ga na of uw verloskundige de bevalling kan doen in het door uw gewenste ziekenhuis.

De keus voor een ziekenhuis is een belangrijke overweging. Als gevolg van  een gemiddelde van slechts 2,07 kind per vruchtbare vrouw is er een beperkt aantal ziekenhuizen dat volledig uitgeruste kraamafdelingen heeft. Er zijn vier openbare ziekenhuizen die de meeste ideale omstandigheden voor een bevalling hebben: Antoine-Béclère, Cochin, Saint-Vincent-de-Paul en Robert-Debre. In de landelijke gebieden hebben Le Centre Hospitalier Intercommunale de Creteil, en die in Poissy-Saint-Germain en Pontoise volledig uitgeruste afdelingen.

Over het algemeen kan een expatvrouw gratis bevallen in een openbaar ziekenhuis. In het geval van een bevalling in een particulier ziekenhuis zullen de kosten voor een groot deel voor eigen rekening komen. Die kunnen flink oplopen, vooral als er sprake is van complicaties.

Naast verloskundigen, kiezen sommige zwangere vrouwen ook voor de hulp van homeopathische vroedvrouwen tijdens een bevalling. Zij moeten tijdig een ziekenhuis op de hoogte stellen voor het geval er zich complicaties voordoen. 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.