Het krijgen van een baby in Duitsland

Duitsland heeft een uitstekende gezondheidszorg, die niet alleen efficiënt, maar in sommige opzichten ook uniek te noemen is. Een zwangerschap is voor de meeste vrouwen een spannende gebeurtenis en al helemaal als ze in een ander land zijn. Vrouwen in Duitsland hoeven zich echter geen zorgen te maken; zij zijn er in goede handen.
Het krijgen van een baby in Duitsland

Alle vrouwen die in Duitsland bevallen, krijgen een mutterpass, of te wel een paspoort met daarin alle belangrijke informatie voor zorgverleners met betrekking tot de prenatale situatie. 
Het is belangrijk om te checken of de kosten voor de bevalling en eventuele nazorg gedekt worden door de zorgverzekering. Daarnaast is het goed om te weten dat alleen verloskundigen die verbonden zijn aan een ziekenhuis de bevalling mogen doen. Als voorafgaand aan de bevalling een andere verloskundige wordt bezocht, dan zal die niet de uiteindelijke bevalling begeleiden.
Holistische bevallingsmethoden zoals homeopathie en ook acupressuur en acupunctuur kunnen worden aanbevolen door medische professionals.  

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.