Het kostenvoordeel van gemeubileerde appartementen

Gemeubileerde appartementen zijn erg populair in de zakenwereld, maar ook toeristen zien de voordelen van deze korte termijn accommodatie. Daarnaast zijn dit soort appartementen de oplossing voor expatgezinnen die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting.
Het kostenvoordeel van gemeubileerde appartementen

De appartementen zijn goed onderhouden,volledig ingericht en bedoeld voor de korte tot middellange termijn. Met alle faciliteiten bieden ze een goed onderkomen voor wie een langere tijd weg is van huis. Het huiselijke gevoel wordt mede gecreëerd door een aparte  woon- en slaapkamer. Maar er zijn nog meer voordeleb van een gemeubileerd appartement. 

Gemeubileerde woonruimte vs hotel

Ten opzichte van hotels biedt het ook een kostenbesparing voor bedrijven zelf. De gemeubileerde appartementen bieden een goed alternatief voor de zakelijke reiziger ten opzichte van een hotel. Tevens spelen de appartementen in op de trend van ‘outsourcing en offshoring’, die gepaard gaat met veel kortlopende projecten en opdrachten.
Het kostenvoordeel trekt zakelijke klanten aan en dat is de reden voor de gestage groei van dit type accommodatie. Niet alleen de huurprijs is gemiddeld lager dan een hotel, het zorgt ook voor minder indirecte kosten. 

Besparen extra kosten

Zo is er aanzienlijk te besparen op restaurantrekeningen, drankrekeningen en room service kosten. Gemeubileerde appartementen worden standaard geleverd met een keuken. Er kan dus zelf gekookt worden en dat leidt tot supermarktprijzen in plaats van torenhoge restaurantrekeningen. Het leidt bijvoorbeeld ook tot lagere waskosten, omdat er vaak een wasmachine aanwezig in het appartement. Bovendien zullen de telefoon- en internetkosten afnemen, omdat deze vaak stukken goedkoper zijn dan in een hotel. Ten opzichte van een hotel hoeft de werkgever nu ook niet te betalen voor de uren die het hotelpersoneel maakt voor de dagelijkse gang van zaken. Expats zien deze besparingen vaak terug in een hogere vergoedingen. 

Ontspanning

Het vermaak in een appartement is ook vele malen goedkoper dan in het restaurant van een hotel. Tevens biedt het vaak een meer informelere sfeer.. 

Een andere kostenbesparende factor is dat service-appartementen wasserij behoren, waardoor de noodzaak voor externe wasservice en de daarmee samenhangende hoge kosten, zoals het geval is in hotels. Telefoon-en internetkosten bijdragen aan de totale financiële besparing ook, want de tarieven voor oproepen en toegang tot internet vaak goedkoper dan het gemiddelde hotel biedt. Ook de kosten van een gezinsvakantie kunnen vaak hoog oplopen. Met een appartement kan enorm bespaard worden op eten. Elk drankje is ‘thuis’ vele malen goedkoper dan in een restaurant.  

Als laatste wordt er bespaard omdat u met collega’s of met verschillende gezinnen tijdens een vakantie een twee- of drieslaapkamer appartement kunt delen. Privacy wordt gewaarborgd door de slaapkamer met eigen badkamer. Deze kosten zijn aanzienlijk lager dan een hotelkamer voor een aantal weken. Daarnaast kan een extra slaapkamer of opklapbed een uitkomst bieden aan regelmatig bezoek. 

Onderzoek

Diverse partijen hebben onderzoek gedaan naar kostenbepsaringen bij een verblijf in gemeubileerde woonruimte. Go Native deed in 2006 een onderzoek en concludeerde dat er gemiddeld 37% per week wordt bespaard met een verblijf in een gemeubileerd appartement in Groot Brittannië. 
Verder was een van de conclusies van het onderzoek vanThe Apartment Service dat de kostenbesparing gepaard gaat met de lengte van het verblijf. Hoe langer iemand in een gemeubileerde woonruimte zit, hoe groter de kostenbesparing. 

Gebruik de zoekfunctie rechts bovenaan deze pagina om te zien of er gemeubileerde appartementen beschikbaar zijn voor uw locatie. 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/12950694532g05m8_130571209438956800.jpg

Vind het juiste gemeubileerde appartement

Als u van plan bent om voor een korte termijn in het buitenland te verblijven voor bijvoorbeeld een project voor werk, een bedrijfstraining of langere vakantie (seizoenverhuur), dan kan een volledig ingericht appartement een goede keuze zijn. Ook als u nog geen zicht heeft op de toekomst of eerst goed rond wilt kijken voordat u een definitieve aankoopbeslissing neemt, doet u er goed aan eerst een appartement te huren.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/appartement-01_130571466404006400.jpg

De voordelen van een gemeubileerd appartement

Of u nu om zakelijke reden of in uw vrije tijd reist, een gemeubileerd appartement biedt vele voordelen ten opzichte van een traditioneel hotel. Dit soort appartementen zijn zowel populair bij vakantiegangers als expats, omdat de faciliteiten en grotere ruimtes een thuisgevoel geven. Ook de flexibiliteit van de termijnvoorwaarden zijn aantrekkelijk voor beide groepen. Inmiddels is het vaak al mogelijk een appartement voor een aantal dagen te huren.

More info

Alarmnummers in Thailand

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Thailand.

More info

Vaccinaties in Thailand

Bij een verblijf in Thailand zijn vaccinaties niet verplicht.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.