Gezondheidsrisico’s in Frankrijk

Frankrijk staat bekend om een van haar beste gezondheidszorgsystemen ter wereld. Niet alleen burgers, maar ook expats en toeristen hebben hier profijt bij. Toch moet er ook altijd alert worden gebleven op mogelijke risico’s. Als die in acht worden genomen en een expat een goede ziektekostenverzekering heeft afgesloten, is er weinig reden tot zorg.
Gezondheidsrisico’s in Frankrijk
 
Hepatitis A en diarree komen, hetzij in minimale aantallen, voor in Frankrijk. Dit heeft vooral te maken met het eten van rauw vlees en drinken van onveilig water. Hepatitis B kan voorkomen bij zorgverleners die in aanraking komen met bloedmonsters en bloedtransfusie. Ook kan deze ziekte worden opgelopen bij onveilige seks. 

Expats die naar de meer landelijke gebieden gaan, moeten uitkijken voor de ziekte van Lyme die vooral opgelopen kan worden in het droge seizoen. Huiduitslag en griepachtige verschijnselen zijn hier kenmerken van. Informeer vooraf goed hoe hier tegen, en tegen andere gezondheidsrisico’s, te beschermen. 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.