Gezondheidsrisico’s in Duitsland

Vooraf inzicht hebben in de mogelijke gezondheidsrisico’s in Duitsland helpen een expat met het opbouwen van een nieuw bestaan in dit land. Het vooraf laten informeren over de gezondheidssituatie en het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen als een internationale ziektekostenverzekering vormen een goede basis.
Gezondheidsrisico’s in Duitsland

 

Vogelgriep steekt regelmatig de kop. Het komt vooral voor als de vogeltrek van start gaat. Alhoewel er geen recente voorbeelden van menselijke varianten zijn gemeld, is het aan te raden om in die periodeaanraking met pluimvee en gevogelte te minimaliseren of zelfs te vermijden.

Expats die graag de natuur ingaan, moeten zich bewust zijn van de ziekte van Lyme die wordt veroorzaakt door teken. Zorg er voor dat uw huid dan zoveel mogelijk bedekt is en gebruik insectenwerende middelen.

Neem voor vertrek contact op met een medische deskundige om u te laten informeren over de meest actuele gezondheidssituatie in het land en hoe hier naar te handelen. Het afsluiten van een goede internationale verzekeringen is ook een belangrijk punt.


Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.