Doktersbezoek in Hong Kong

De gezondheidszorg van Hong Kong bestaat uit zowel openbare als particuliere zorg. In de meeste ziekenhuizen zijn goede, Engelssprekende artsen werkzaam. Het gezondheidszorgsysteem behoort tot een van de beste ter wereld.Expats die in Hong Kong verblijven, kunnen zich gerust voelen.
Doktersbezoek in Hong Kong
 
The Hong Kong Public Doctors' Associationen deHong Kong Chinese MedicalAssociation zijn twee belangrijke medische organisaties die de ruggengraat vormen van het gezondheidsstelsel. Een internationale ziektekostenverzekering geeft ook expats toegang tot de zorg.

Kosten
De medische kosten hangen af van het type behandeling en ook of het om openbare of particuliere zorg gaat. Het is raadzaam om altijd contant geld bij u te hebben, omdat ziekenhuizen veelal geen creditcards accepteren en er vooraf betaald moet worden, tenzij vooraf bekend is dat een verzekering de kosten dekt.

Over het algemeen bieden de openbare ziekenhuizen uitstekende service, hebben ze zeer goede voorzieningen en staan zij onder toeziend oog van de Hong Kong Hospital Authority. De overheid geeft subsidies op medische kosten, ook aan buitenlandse werknemers.

Behandelingen
Bij een behandeling in een ziekenhuis in Hong Kong is het mogelijk dat een patiënt verschillende behandelde artsen ontmoet. Bij een bezoek aan een particuliere arts kan het zijn dat een patiënt naar een openbaar ziekenhuis wordt doorverwezen om daar laboratoriumonderzoek of andere testen uit te laten voeren. Verder moeten expats niet verbaasd zijn als traditionele Chinese behandelingen en medicijnen, zoals acupunctuur en acupressuur, worden voorgesteld.  Een combinatie van westerse en oosterse geneeswijzen zijn veelvoorkomend. 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.