De voordelen van een gemeubileerd appartement

Of u nu om zakelijke reden of in uw vrije tijd reist, een gemeubileerd appartement biedt vele voordelen ten opzichte van een traditioneel hotel. Dit soort appartementen zijn zowel populair bij vakantiegangers als expats, omdat de faciliteiten en grotere ruimtes een thuisgevoel geven. Ook de flexibiliteit van de termijnvoorwaarden zijn aantrekkelijk voor beide groepen. Inmiddels is het vaak al mogelijk een appartement voor een aantal dagen te huren.
De voordelen van een gemeubileerd appartement
De grote ruimte is een belangrijk voordeel in vergelijking met een standaard hotelkamer. Vooral als u ver van huis op projectbasis werkt of een korte termijn opdracht vervult is het prettig om naast een slaapkamer ook een keuken en woonkamer te hebben,  waar u kunt werken en ontspannen.  Als u kinderen heeft, biedt het hen extra vrijheid om te spelen en lawaai te maken zonder daarbij andere gasten te storen. Bovendien hoeft u ’s avonds, als de kinderen op bed liggen, niet zachtjes rond te sluipen. Daarnaast geeft de extra oppevlakte  ook ruimte voor een aantal persoonlijke spullen om zo een huiselijke gevoel te creëren. Een slaapbank of extra slaapkamer biedt  uitkomst als familie, vrienden of een collega voor een bezoek langskomen. En reist u met een groep dan is het mogelijk de kosten de delen, zodat de uiteindelijke verblijfskosten lager uitvallen.

Eigen keuken

Gemeubileerde appartementen zijn standaard uitgerust met een keuken. De optie om zelf uw maaltijden te bereiden is in meerdere opzichten aantrekkelijk. U kunt voldoen aan specifieke eet-of dieetwensen en het is ideaal als u met kinderen in het appartement woon t. Zo kunt u elke avond een gezonde en voedzame maaltijd voor uw kinderen op tafel zetten. Verder zorgt een eigen keuken voor variatie en is het een oplossing voor het herhaaldelijk uit eten gaan, het wekenlang eten in een druk restaurant en het bestellen van hetzelfde menu. Enkele andere voordelen zijn:
- Koffie en thee binnen handbereik. U hoeft niet meer naar de bar beneden te lopen of gebruik te maken van uw room service. 
- U heeft eten en drinken in huis om zakenrelaties, familie en vrienden mee te ontvangen en vermaken. 
- U hoeft na een lange werkdag 's avonds niet meer op zoek te gaan naar een restaurant dat nog open is. 

Services

Daarnaast hoeft u zich over niks zorgen te maken. De appartementen beschikken veelal over een wasservice, er wordt minstens een keer  per week schoongemaakt en er wordt gezorgd voor handdoeken, beddengoed en keukenlinnen. Afhankelijk van het gekozen appartement zijn er vaak aanvullende diensten aanwezig. Sommige complexen bieden wekelijkse activiteiten aan, helpen bij het maken van reserveringen en boekingen en/of hebben een wisselkantoor.

Locatie

De appartementen bevinden zich vaak in het centrum of op andere populaire locaties. Dit betekent dat de woonruimte vaak nabij het openbaar vervoer is en een hoop amusement biedt,  precies hetgene waar veel expats en toeristen naar op zoek zijn. U heeft ook een direct adres in de stad, wat uitkomst biedt op zowel persoonlijk als zakelijk niveau. 

Voordelen voorhet bedrijfsleven

Vanuit het oogpunt van bedrijven zijn dit soort appartementen ideaal om in te spelen op de veranderende maatschappelijke behoefte. Het is namelijk vaak niet langer aanvaardbaar om werknemers voor weken of maanden aan een stuk alleen een hotelkamer aan te bieden. 

Andere voordelen voor het bedrijfsleven zijn onder meer het verlagen van de kosten., vaak wordt er meer dan een derde van de kosten bespaard. Verder blijven de bijkomende kosten laag.Bovendien is het boeken van een appartement op internet tegenwoordig net zo gemakkelijk als het boeken van een hotelkamer.  

Een appartement heeft zonder twijfel veel onweerstaanbare voordelen. Het biedt meer vrijheid, ruimte, keuze, flexibiliteit, privacy, luxe en er wordt ook nog eens bespaart op de kosten van overnachting en maaltijden. Bent u overtuigd, gebruik dan de zoekfunctie om beschikbare appartementen voor uw tijdelijke locatie te vinden.
 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/12950694532g05m8_130571209438956800.jpg

Vind het juiste gemeubileerde appartement

Als u van plan bent om voor een korte termijn in het buitenland te verblijven voor bijvoorbeeld een project voor werk, een bedrijfstraining of langere vakantie (seizoenverhuur), dan kan een volledig ingericht appartement een goede keuze zijn. Ook als u nog geen zicht heeft op de toekomst of eerst goed rond wilt kijken voordat u een definitieve aankoopbeslissing neemt, doet u er goed aan eerst een appartement te huren.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/appartement-de-luxe_130571437562792100.jpg

Het kostenvoordeel van gemeubileerde appartementen

Gemeubileerde appartementen zijn erg populair in de zakenwereld, maar ook toeristen zien de voordelen van deze korte termijn accommodatie. Daarnaast zijn dit soort appartementen de oplossing voor expatgezinnen die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting.

More info

Alarmnummers in Thailand

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Thailand.

More info

Vaccinaties in Thailand

Bij een verblijf in Thailand zijn vaccinaties niet verplicht.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.