Allergieën in Thailand

Met name onder de Thaise inwoners van Chiang Mai zijn aandoeningen aan de luchtwegen toegenomen door het verslechteren van de luchtkwaliteit.
De luchtvervuiling in de steden veroorzaakt veelal astma, rhinitis en atopische dermatitis onder kinderen. Ook onder Thaise volwassen zijn de gevallen van astma en allergische rhinitis hoog.Huisstofmijt is ook een belangrijke bron van allergenen die allergische reacties veroorzaken.

Personen met respiratoire of coronaire hartaandoeningen moeten zich er van bewust zijn dat zij een verhoogd risico lopen als ze gaan wonen in een land met grote temperatuurverschillen ten opzichte van het thuisland.

Hoewel de Thaise inwoners zelden kampen met pinda-allergie, moeten expats zich hier goed van bewust zijn, omdat de allergische reacties ernstig en soms zelfs levensbedreigend kunnen zijn. De pinda is een van de belangrijkste ingrediënten van de Thaise keuken. Vooral buiten de deur eten kan een probleem zijn, omdat de taal een obstakel kan vormen om er achter te komen of een bepaald gerecht pinda of noten bevat.

Sluit voor vertrek een goede, internationale verzekering af die alle eventuele medische kosten gemaakt in Thailand dekt.

Vergelijkbare items

Kosten van levensonderhoud in Canada

In het jaarverslag van de Verenigde Naties wordt Canada telkens weer genoemd als "één van de beste plekken om te wonen in de wereld". Aan huisvesting en energiekosten besteed men in Canada gemiddeld 35 tot 50 procent van het totale inkomen.

More info

Alarmnummers in Australië

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Australië.

More info

Allergieën in Australië

Australië heeft een aantal veel voorkomende allergieën die meestal worden veroorzaakt door ofwel de stuifmeel van planten ofwel door steken van de jumper mier

More info

Het krijgen van een baby in Australië

Australië heeft een uitstekende reputatie op het gebied van medische zorg rondom zwangerschappen en bevallingen.

More info

Doktersbezoek in Australië

De Australische gezondheidszorg behoort tot de beste wereldwijd. Artsen zijn er in grote getalen wat zorgt voor een goede toegankelijkheid.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.