Allergieën in Hong Kong

Bij een verblijf in Hong Kong kunnen verschillende allergieën de kop op steken bij expats en hun kinderen. Deze zijn over het algemeen niet levensbedreigend en eenvoudig te onderdrukken met enkele voorzorgsmaatregelen of eventueel een medische behandeling. Zorg voor een goede ziektekostenverzekering om hoge kosten te voorkomen.
Allergieën in Hong Kong

 

Een van de meeste voorkomende allergische reacties onder kinderen mondt uit in astma en is voor een groot deel te wijten aan luchtverontreiniging. Astmatische klachten kenmerken zich door een verstopte neus, hoesten en verkoudheid. Sommige patiënten hebben ook moeite met ademhalen. Met de juiste pediatrische zorg zijn deze symptomen veelal goed in de hand te houden. 

 

Naast luchtverontreiniging zijn er ook andere boosdoeners die astma kunnen veroorzaken: schimmels, kakkerlakken, pollen, dieren en zelfs voedsel, zoals pinda’s, vis, eieren en aardbeien. Het aantal kinderen dat de afgelopen tien jaar dergelijke allergische klachten heeft ontwikkeld, is flink gestegen. Het beste is om, zodra bekend om welke allergenen het gaat, deze uit de weg te gaan. Vooral voedsel kan ernstige bijwerkingen veroorzaken.

 

Onder volwassen is de mijtallergie een veelvoorkomende allergie, vooral in de zomer als gevolg van het subtropische klimaat. De hoge luchtvochtigheid en dito temperaturen maken het tot een favoriet broedseizoen voor mijten. Zij nestelen zich graag in dekbedden, kussen, dekens en matrassen, vooral als deze lange tijd niet worden gebruikt.

 

Zijn de allergische klachten dermate ernstig dan is het raadzaam een arts te raadplegen.

 

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.