Allergieën in Frankrijk

Zoals in elk land dat vier seizoenen kent, kunnen in Frankrijk het hele jaar door allergieën voorkomen. Weten om allergieën het gaat en wanneer ze zich voordoen is een belangrijk uitgangspunt om er mee om te gaan. Als de allergie dermate ernstig is, kan particuliere medische hulp worden ingeschakeld.
Allergieën in Frankrijk
De meest voorkomende allergie waar expats in Frankrijk mee te maken kunnen krijgen, is hooikoorts. In de lente, wanneer door bestuiving van bomen, gras, bloemen en onkruid veel pollen in de lucht zitten, is de kans op allergische reacties, zoals hoesten, verkoudheid en niezen, groot. Antihistamine tabletten bieden verlichten. Sommige mensen zullen verder ook baat hebben bij een neusspray.

In Frankrijk, maar ook in andere delen van Europa, stijgt het aantal mensen met een pinda-allergie. Dit heeft vooral te maken doordat in de moderne keuken en ook in bewerkte voedingsmiddelen steeds vaker delen van noten worden gebruikt. Het zijn vooral kinderen bij wie een dergelijke allergie optreedt. Wees ervan bewust dat deze allergie soms tot levensbedreigende situaties kan leiden

Alle soorten allergieën kunnen het beste onder controle worden gehouden door de allergenen in kwestie zo veel mogelijk te vermijden. In sommige gevallen zal een medische behandeling nodig zijn.

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/medecin_130579267478285900.jpg

Het vinden van een arts in het buitenland

Het vinden van een goede arts in het buitenland is vaak erg belangrijk voor expats en reizigers. Onthoud goed dat medische zorg in het buitenland meestalandere kosten en standaarden kent dan in Nederland.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/images_130580149337950100.jpg

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering

Het afsluiten van een buitenlandse ziektekostenverzekering biedt uw gezin financiële bescherming in het geval van een medische situatie wanneer het gezin zich in het buitenland bevindt. Het voorkomt het aangaan van enorme schulden als gevolg van een medische noodsituatie.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/c183cdeaeab801992724d0ac32ee86e5_130587290761768100.jpg

Het vergelijken van internationale ziektekostenverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een internationale ziektekostenverzekering is het zinvol om de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Herziening van uw uitgaven kan leiden tot besparingen of een betere dekking voor hetzelfde bedrag.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/health_insurance_agent_130587448449167000.jpg

Expatvragen over zorgverzekeringen

Een van de vele dingen die je moet regelen voordat je naar het buitenland vertrekt is een goede zorgverzekering.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/helico-urgences_2800_w250_130587640183034000.jpg

Dringende medische zorg en repatriëringsverzekering

Hopelijk worden medische nachtmerries geen werkelijkheid, maar in het geval dat er toch iets aan de hand is, is het fijn om te weten dat u en uw familie kunnen rekenen op de beste zorg.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.