Allergieën in Australië

Australië heeft een aantal veel voorkomende allergieën die meestal worden veroorzaakt door ofwel de stuifmeel van planten ofwel door steken van de jumper mier
Allergische reacties verschillen van onschuldige niesbuien tot ademhalingsproblemen, dit afhankelijk van de gezondheid. Over het algemeen zijn deze allergieën onschuldig van aard, al zijn ze wel ongemakkelijk.

Pollen
Pollen gerelateerde allergieën worden veroorzaakt door onder meer grassoorten. Expats in het noorden van Australië zullen de meeste hinder hiervan ondervinden. Het dragen van een chirurgisch masker kan de ergste klachten voorkomen.

Jumper mier
Een steek van een jumper mier kan ook allergische reacties veroorzaken. Een vaccin kan deze reacties voorkomen, neem hiervoor contact op met een arts.

Als de allergische reacties niet met eenvoudige voorzorgsmaatregelen te onderdrukken zijn, is het aan te raden contact op te nemen met een huisarts. Hij kan bepalen welke behandeling verder zinvol kan zijn.

Het is altijd raadzaam een goede ziektekostenverzekering af te sluiten om financiële verrassingen te voorkomen.

Vergelijkbare items

Kosten van levensonderhoud in Canada

In het jaarverslag van de Verenigde Naties wordt Canada telkens weer genoemd als "één van de beste plekken om te wonen in de wereld". Aan huisvesting en energiekosten besteed men in Canada gemiddeld 35 tot 50 procent van het totale inkomen.

More info

Alarmnummers in Australië

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Australië.

More info

Het krijgen van een baby in Australië

Australië heeft een uitstekende reputatie op het gebied van medische zorg rondom zwangerschappen en bevallingen.

More info

Doktersbezoek in Australië

De Australische gezondheidszorg behoort tot de beste wereldwijd. Artsen zijn er in grote getalen wat zorgt voor een goede toegankelijkheid.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.