Alarmnummers in Thailand

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Thailand.
Bewaar ze in uw mobiele telefoon en leg een uitdraai van deze nummers op een centrale plek in uw woning. Zo heeft u ze altijd bij de hand op de momenten dat snelle actie noodzakelijk is.

Alarmnummers
Politie: 191
Ambulance: 1669
Brandweer: 199

Door het chaotische verkeer in vooral Bangkok is het vervoer bij noodgevallen niet altijd even betrouwbaar. Bovendien reageren medeweggebruikers niet altijd accuraat als een noodeenheid nadert. Iemand met een vooraf bekende medische aandoening doet er goed aan om nabij een ziekenhuis te wonen, zodat in geval van nood snel de gewenste hulp verkregen kan worden. 

Sommige ziekenhuizen beschikken over ambulances die zijn uitgerust met intensive care ambulances die ter plekke een medische behandeling kunnen uitvoeren. 

Expats geven veelal de voorkeur aan ambulances die verbonden zijn aan private ziekenhuizen in Bangkok. 
Buiten Bangkok is het een stuk lastiger een Engelstalige arts te vinden.

Ziekenhuizen in Bangkok met 24-uurs hulpdiensten en private ambulancetransport zijn het:
Bumrungrad International Hospital: 2-667-2999 
Samitivej Hospital: 66-2-712-7007 
BNH Hospital: 02-632-1000

Naast privaat transport over de weg kent Thailand ook private luchtambulancediensten. Bij levensbedreigende medische situaties wordt deze dienst ingezet om iemand te evacueren naar een ziekenhuis met state-of-the-art faciliteiten, binnen of buiten Thailand.

Vergelijkbare items

http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/12950694532g05m8_130571209438956800.jpg

Vind het juiste gemeubileerde appartement

Als u van plan bent om voor een korte termijn in het buitenland te verblijven voor bijvoorbeeld een project voor werk, een bedrijfstraining of langere vakantie (seizoenverhuur), dan kan een volledig ingericht appartement een goede keuze zijn. Ook als u nog geen zicht heeft op de toekomst of eerst goed rond wilt kijken voordat u een definitieve aankoopbeslissing neemt, doet u er goed aan eerst een appartement te huren.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/appartement-de-luxe_130571437562792100.jpg

Het kostenvoordeel van gemeubileerde appartementen

Gemeubileerde appartementen zijn erg populair in de zakenwereld, maar ook toeristen zien de voordelen van deze korte termijn accommodatie. Daarnaast zijn dit soort appartementen de oplossing voor expatgezinnen die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting.

More info
http://home.expatwijzer.com/data/imgs/articlesguides/appartement-01_130571466404006400.jpg

De voordelen van een gemeubileerd appartement

Of u nu om zakelijke reden of in uw vrije tijd reist, een gemeubileerd appartement biedt vele voordelen ten opzichte van een traditioneel hotel. Dit soort appartementen zijn zowel populair bij vakantiegangers als expats, omdat de faciliteiten en grotere ruimtes een thuisgevoel geven. Ook de flexibiliteit van de termijnvoorwaarden zijn aantrekkelijk voor beide groepen. Inmiddels is het vaak al mogelijk een appartement voor een aantal dagen te huren.

More info

Vaccinaties in Thailand

Bij een verblijf in Thailand zijn vaccinaties niet verplicht.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.