Alarmnummers in Australië

Zorg er voor dat u op de hoogte bent van de belangrijkste alarmnummers van Australië.
Bewaar ze in uw mobiele telefoon en leg een uitdraai van deze nummers op een centrale plek in uw woning. Zo heeft u ze altijd bij de hand op de momenten dat snelle actie noodzakelijk is.

Alarmnummers
Politie: 000
Ambulance: 000
Brandweer: 000
Let op: Bij een aantal vaste en mobiele telefoonlijnen is het algemene alarmnummer 000 niet werkend en moet in plaats daarvan 112 worden gedraaid. Zorg ervoor dat u weet welk nummer werkt op uw telefoon.

Mensen met een spraak- of gehoorprobleem kunnen bellen met 106. Dit is een op sms gebaseerde noodservice.

Naast het landelijke alarmnummer zijn er ook lokale nummers die gebeld kunnen worden bij noodgevallen. In de Australische ‘white pages’ is een overzicht van nummers per regio terug te vinden.

Vergelijkbare items

Kosten van levensonderhoud in Canada

In het jaarverslag van de Verenigde Naties wordt Canada telkens weer genoemd als "één van de beste plekken om te wonen in de wereld". Aan huisvesting en energiekosten besteed men in Canada gemiddeld 35 tot 50 procent van het totale inkomen.

More info

Allergieën in Australië

Australië heeft een aantal veel voorkomende allergieën die meestal worden veroorzaakt door ofwel de stuifmeel van planten ofwel door steken van de jumper mier

More info

Het krijgen van een baby in Australië

Australië heeft een uitstekende reputatie op het gebied van medische zorg rondom zwangerschappen en bevallingen.

More info

Doktersbezoek in Australië

De Australische gezondheidszorg behoort tot de beste wereldwijd. Artsen zijn er in grote getalen wat zorgt voor een goede toegankelijkheid.

More info
. .
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.