Maak het leven in het buitenland gemakkelijker met Expatwijzer, de vergelijkingswebsite voor expats over de hele wereld.

Wat is ExpatWijzer?

Een website die u helpt bij het vinden en vergelijken van relevante producten en diensten voor expats. De website bevat ook een zoekmachine voor het vinden van relevante informatie uit honderden websites die focussen op leven en werken in het buitenland.

ExpatWijzer.com is een website ontworpen om de gebruiker te voorzien van informatie en om hem te helpen bij belangrijke beslissingen. Maar de website is geen aansporing, uitnodiging, advies of aanbevelingen over eventuele producten en persoonlijke diensten. Geen enkel financieel of verzekeringsadvies wordt verleend door de website.

Wie zit er achter dit initiatief?

De Frans en Frans-Amerikaanse medeoprichters Francois en Sébastien Deschamps werken voortdurend aan innovatieve oplossingen voor expats over heel de wereld. ExpatWijzer is gecreeërd voor het bieden van ondersteuning en hulp voor expats en hun families voor, tijdens en na hun expatriëring naar het buitenland. ExpatWijzer is mede tot stand gebracht door het medeopgerichte bedrijf, gevestigd in Singapore: Interexpat Pte Ltd.
Kantoor in Singapore:

ExpatWijzer.com
Interexpat Pte. Ltd
10 Anson Road
05-17 International Plaza
Singapore 079903
tel: + 65 6479 6469
Bureau in Parijs:
 
ExpatWijzer.com
14 rue d'Uzès, 75002 Paris
.
.
Krijg nu de beste koers!
Krijg nu de beste koers!

Geldtransfer tegen de beste wisselkoers – Regelmatig terugkomende betalingen, transfer van grote bedragen, verplaats geld. Ontvang nu een offerte!

The Dutch Expat Network
The Dutch Expat Network

Gezellig borrelen, sporten, netwerken & meer met Nederlandse expats & entrepreneurs in 't buitenland.